Gå til sidens indhold

Fejl i rykkerudsending for manglende genberegninger i medfør af bilpakken

Motorstyrelsen har udsendt rykkere for manglende genberegninger af leasingkøretøjer, udlejningskøretøjer og demobiler. Desværre er der i forbindelse med opdateringer af motorregisteret sket fejl, således en del køretøjer har fået en status, så de er omfattet af genberegningsreglerne.

Hvis du er borger og har modtaget en rykker, kan du se bort fra rykkeren. Motorstyrelsen er i gang med at rette de forkerte oplysninger i Motorregistret. Du behøver således ikke kontakte Motorstyrelsen eller foretage dig yderligere.

Virksomheder, som har fået rykkere på køretøjer, der skal genberegnes, anmodes om at foretage genberegningen snarest. Såfremt virksomheden er af den opfattelse, at genberegningen allerede er foretaget, eller at køretøjet ikke er omfattet af genberegningsreglerne, bedes virksomheden kontakte Motorstyrelsen. Dette kan ske via mail til motorekspedition@motorst.dk. Der skal vedlægges dokumentation på det enkelte køretøj.

Såfremt virksomheden i forbindelse med en registrering fejlagtigt har påført udlejningsklausulen for køretøjer, som ikke er omfattet genberegningsreglerne, fx lastbiler, trailere, valutaudlejningskøretøjer kan der ses bort fra rykkeren, da Motorstyrelsen vil rette disse fejl.