Gyldig fra

Motorekspedition i Høje Taastrup åbner den 22. juni

Motorstyrelsen åbnede sine tre andre motorekspeditioner den 10. juni, og snart følger den sidste motorekspedition på Sjælland.

Mandag den 22. juni tager motorekspeditionen i Høje Taastrup igen imod borgere og virksomheder, som blandt andet kan få udleveret nummerplader eller hjælp til at omregistrere køretøjer.

Dermed vil alle Motorstyrelsens motorekspeditioner være åbnet. Onsdag den 10. juni åbnede motorekspeditionerne i Aalborg. Aarhus og Odense, efter de havde været lukket siden den 16. marts for at dæmme op for spredningen af coronavirus.

Motorstyrelsen følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og der er derfor blandt andet krav om at holde afstand i ekspeditionerne.

Motorekspeditionerne holder åbent på følgende tidspunkter: 

Mandag kl. 09.00-16.00

Tirsdag - fredag kl. 09.00-14.00

Motorstyrelsen blev etableret den 1. juli 2018, da SKAT blev lukket og erstattet af syv nye styrelser. Det er Motorstyrelsens opgave at sikre, at alle motorkøretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag. Motorstyrelsen har hovedkontor i Aalborg og beskæftiger omkring 350 medarbejdere.


Yderligere oplysninger

Journalister: 72 22 15 00