Gyldig fra

Motorekspeditioner holder lukket

På grund af risiko for spredning af coronavirus har Motorstyrelsen lukket sine fire motorekspeditioner. Vi ved endnu ikke, hvornår ekspeditionerne åbner igen.

Motorekspeditionerne i Høje Taastrup, Odense, Aarhus og Aalborg lukkede mandag den 16. marts 2020. Lukningen sker for at dæmme op for spredningen af coronavirus, og det er endnu uvist, hvornår ekspeditionerne kan åbne igen.

”Som ansvarlig myndighed skal vi naturligvis medvirke til at begrænse udbredelsen af coronavirus. Derfor har vi besluttet at lukke ekspeditionerne midlertidigt, siger underdirektør Jørgen Rasmussen fra Motorstyrelsen.

Lukningen betyder blandt andet, at der ikke udleveres prøvemærker til køretøjer i ekspeditionerne. Men personer med et dansk personnummer kan stadig bestille prøvemærker på skat.dk og få udleveret prøvemærker i synshaller. Personer uden dansk cpr-nummer kan ikke få udleveret prøvemærker i denne periode. Der udleveres heller ikke prøvemærker i toldekspeditionerne.

Borgere og virksomheder har mulighed for at betjene sig selv ved at logge på motorregistret. Her kan man fx omregistrere almindelige køretøjer og bestille tredje nummerplade, erstatningsnummerplade og en ny registreringsattest. Man kan logge på motorregistret via skat.dk.

Motorstyrelsen vil løbende informere om status på Motorstyrelsens hjemmeside, www.motorst.dk, og www.skat.dk.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Motorstyrelsen på 72 22 15 15.

Bestil prøvemærker på skat.dk

Bestil som borger

Bestil som erhverv

 

Yderligere oplysninger

 Journalister: 72 22 15 00
presse@motorst.dk