Gyldig fra

Ny underdirektør glæder sig til udfordringer i Motorstyrelsen

Den 1. december tiltræder Claus Holm som ny underdirektør i Motorstyrelsen. Han ser frem til at møde ledere og medarbejdere og være med til at udvikle organisationen.

Motorstyrelsens nye underdirektør Claus Holm kommer fra en stilling som centerchef ved Rebild Kommune, hvor han har ansvaret for sundhed, kultur og fritid.

Når Claus Holm træder ind ad døren på Lauritzens Plads, vender han tilbage til Skatteforvaltningen, hvor han også var ansat fra 1992 til 2009. Han blev udlært i Aalborg Kommune og var derefter fuldmægtig, inden han i perioden 2006-2009 var afdelingsleder for en kontrolgruppe i det daværende ToldSkat i Aarhus. Karrieren fortsatte i Rebild Kommune, hvor han har varetaget flere chefstillinger.

”Jeg glæder mig til at møde ledere og medarbejdere og være med til at videreudvikle Motorstyrelsen. Jeg har et stærkt fokus på holdånd og fællesskab, og det er en stor tilfredsstillelse for mig at lykkes med opgaver i samarbejde med andre”, siger Claus Holm, som bor i Nibe og fylder 50 år en uge før, han tiltræder.

I løbet af sit arbejdsliv har Claus Holm taget en HD i regnskab, cand.merc.aud-moduler samt flere lederuddannelser - herunder en diplomuddannelse i ledelse.

Ifølge Claus Holm bliver læringskurven stejl, for der er mange nye emner, han skal sætte sig ind i.

”Jeg er meget ydmyg overfor de faglige opgaver, arbejdsgange og processer, som jeg kommer til at arbejde med, og jeg ser frem til at være med til at sikre rammerne for, at vi kan løse vores opgaver med den rette kvalitet. Det er vigtigt for mig at bidrage til, at det offentlige kan løse sine opgaver godt. Det tænder en ild i mig at være en del af noget større”, siger Claus Holm.

Han ser frem til at få indflydelse på de mange opgaver, som Motorstyrelsen løser – blandt andet fordi Motorstyrelsen bidrager til samfundets drift ved at sørge for, at bilmarkedet i Danmark er smidigt og velfungerende.