Motorekspedition i Aalborg flytter

Motorstyrelsen flytter ekspeditionen fra Lyngvej til Skibsbyggerivej i Aalborg.

Hvis man skal hente nye nummerplader, prøvemærker til bilen eller have hjælp til registrering af sit køretøj, skal man fra 3. juni henvende sig til Motorstyrelsens nye motorekspedition på Skibsbyggerivej 5 i Aalborg i stedet for den nuværende
ekspedition på Lyngvej.

Motorstyrelsen har valgt at flytte ekspeditionen til nye lokaler, fordi medarbejderne på Lyngvej er flyttet til Lauritzens Plads ved havnefronten, hvor Motorstyrelsens nye hovedkontor ligger.

”Vi har ganske enkelt ikke brug for så meget plads, som vi råder over på Lyngvej, så derfor flytter vi ekspeditionen til Skibsbyggerivej. For mange bilister vil det være let at komme til den nye ekspedition på Skibsbyggerivej, fordi den ligger tæt på motorvejen. Samtidig er der gode parkeringsmuligheder ved den nye ekspedition. Det er også en fordel for os, at motorekspeditionen kommer til at ligge cirka 200 meter fra vores hovedkontor på Lauritzens Plads”, siger Motorstyrelsens direktør Jens Otto Størup.

Åbningstiden i motorekspeditionen forbliver uændret.
Det betyder, at der stadig er åbent for personligt fremmøde mandag kl. 9-16 og tirsdag-fredag kl. 9-14. Hvis man vil ringe til Motorstyrelsen, skal man stadig benytte nummeret 72 22 15 15, og telefontiderne er mandag kl. 9-17, tirsdag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-14.

Motorstyrelsen har også motorekspeditioner i Høje Taastrup, Odense og Aarhus.

Motorstyrelsen blev etableret 1. juli 2018, da SKAT blev lukket og erstattet af syv, nye styrelser. Det er Motorstyrelsens opgave at sikre, at alle motorkøretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag. Motorstyrelsen har hovedkontor i Aalborg og beskæftiger omkring 300 medarbejdere. Læs mere om de syv nye styrelser på fra1til7.dk.

 

Yderligere oplysninger:
Pressekonsulent Anders Green
anders.green@motorst.dk
Tlf.nr: 72 22 15 00